Om oss

Din personliga redovisningsbyrå sedan 2006. Vår vision är att vara den bästa arbetsgivaren och den bästa redovisningsbyrån!

Vår historia

ViRedo grundades år 2006 med en utgångspunkt från fastighetsbranschen. Att arbeta med fastighetsbolag, BRF och fastighetsprojekt är fortfarande en stomme i vår verksamhet. Med åren har vi breddat vårt erbjudande och har idag förmånen att arbeta med ett flertal olika kundgrupper inom många olika branscher. Vi har även en stor passion för HR och med allt vad det innebär.

ViRedo ägs och drivs av Helena och Jessica. Vi har arbetat tillsammans sedan den 1 december 2007 och vi kan ärligt säga att vi har delat både med- och motgångar genom dessa år. Tillsammans med våra fantastiska anställda och våra fantastiska kunder har vi lyckas bygga upp ViRedo från 3 anställda till den storlek vi är idag. Vi är två sanna entreprenörer med ett stort personligt engagemang för vårt bolag, våra anställda och våra kunder. Att hjälpa entreprenörer att driva bolag i olika konstellationer är det vi är allra bäst på och tycker är allra roligast!

Att arbeta på ViRedo

Våra anställda får utvecklingsmöjligheter och ansvar efter sin förmåga. Tydlighet i vad som gäller på ViRedo och bra samarbetsgrupper skapar dynamik och kunskapsutbyte. Det finns bara roliga dagar på ViRedo!

Vår företagskultur bygger på glädje, kunskap, förtroende och högt i tak vilken sprider sig internt och externt. Det ska vara roligt att komma till ViRedo och det är det både enligt våra anställda och våra besökare.

Är du en kvalificerad redovisningskonsult som söker nya utmaningar, skynda dig att skicka in en ansökan. Vi tar också gärna emot studenter.

Innovativa företag- SVD bilaga

“ViRedo har funnits sedan 2006 och är en redovisningsbyrå av traditionell karaktär men som skiljer sig från andra byråer i jämförbar storlek på grund av att de har en lång bakgrund av att arbeta med fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

2008 var ViRedo 3 anställda. Tack vare ett nära samarbete och ett stort personligt engagemang har bolaget vuxit och är idag 19 anställda. Visionen är dock den samma: att vara den bästa arbetsgivaren och den bästa redovisningsbyrån i Sverige.”

Vår vision

ViRedos vision är att vara den bästa arbetsgivaren och redovisningsbyrån!

Vårt mål

ViRedos mål är att ligga steget före, så att vi kan hjälpa våra kunder till rätt affärsmässiga beslut, allt levererat med den glädje vi de facto känner över det förtroende vi har fått!

Boka möte

Förutsättningslöst möte över en kopp kaffe!