Lönehantering Stockholm

Bokföring

Avstämningar, moms- och skattedekl, lön, reskontra, kvittohantering mm

Årsredovisning

Bokslutsdispositioner, K2, K3, kontakt revisor mm

Inkomstdeklaration

Deklaration för olika bolagsformer och privatpersoner.

Rapportering

Avstämda rapporter, egen tillgång via webben mm

ViRedo erbjuder lönehantering i Stockholm för företag, fastighetsägare med anställda, organisationer och ideella föreningar. Anlita oss om ni finns i Stockholm och behöver hjälp med er lönehantering! 

ViRedo är en redovisningsbyrå i Stockholm och har arbetat med lönehantering i flera år. Med årens lopp har vi fått en god förståelse för att arbetsgivare – i både mindre och större firmor – har mycket annat som är viktigt att göra. Att administrera löner kan lätt bli en börda när tiden egentligen bör ägnas åt annat i verksamheten. Så om ni har behov av avlastning, kan vi ta hand om lönehanteringen åt ert företag, organisation eller bostadsrättsförening.

Kompetens för lönehantering i Stockholm

Är det krångligt att administrera lönehanteringen? ViRedo har erbjudit lönehantering för många kunder under flera år. Vi är medvetna om att det krävs kunskap och tid för att hantera anställdas löner på rätt sätt. Det är inte alltid som det enbart handlar om att betala ut löner, och innebär bland annat att räkna ut semesterdagar enligt anställningsavtal, hantera sjukskrivning och föräldraledighet. Som arbetsgivare ska man även betala in rätt arbetsgivaravgift och inkomstskatt och bland annat ge ersättning för friskvård till anställda, med mera.

Vårt företag har arbetat med detta ända sedan 2006. Till en början hade vi många kunder som är fastighetsägare och är det fortfarande idag.

ViRedo har fått många nöjda kunder

Under resans gång har vi breddat våra tjänster i takt med att kunderna har blivit allt fler. Förutom lönehantering har vi även erbjudit andra tjänster såsom redovisning, bokslut, revisioner och bokföring för bostadsrättsföreningar i Stockholm.

Vi finns centralt i Stockholm, på Brahegatan 60, och tar emot våra kunder. I så fall vill vi hälsa er välkomna, då kan ni själva se hur vi arbetar och ni kan diskutera hur vi kan hjälpa er med er lönehantering.

Gällande en lönehantering för bolag, arbetar vi gärna steget före och kan erbjuda rådgivning och rekommendationer som bidrar till förbättringar av ert företags ekonomi. För oss är det viktigt att våra kunder ska lyckas väl och kan därför ge goda råd och tips för att underlätta ert lönehanteringssystem, eller redovisning, bokslut och revisioner.

Phone mockup av Fortnox appen

Vi arbetar digitalt

För att all lönehantering ska vara så transparent och enkelt för våra kunder som möjligt, arbetar vi digitalt med lönehanteringen. Vi använder oss av Fortnox och Visma för att alla våra kunder ska kunna se vad som sker, när lönerna är betalda och om rätt skatt är avdragen. Det är ju så mycket mer än löner som ska utbetalas, såsom sjukpenning, timlöner, semesterlöner, lönebesked, med mera, som ska skickas ut till anställda. Allt det har vi full kontroll över, kan alla regelverk som innefattar lönehanteringen i Stockholm. Förutom lönehantering kan vi även erbjuda:
 • Lönebesked via app
 • Skattedeklaration
 • Semesterberäkningar
 • Rapportering för till exempel semesterskuldlista, kontrolluppgifter etc.
 • Hjälp vid arbetsbrist
 • Rehabiliteringsplaner för anställda som är sjuka
 • Anställningsavtal
 • Medarbetarhandbok
 • Arbetsbeskrivningar
 • Sekretesspolicy
 • GDPR
Vi arbetar efter fasta månadspriser och vi kan anpassa våra tjänster efter vad ni behöver gällande er lönehantering. Ta gärna kontakt och berätta vad ni behöver när det kommer till er lönehantering.
Phone mockup av Fortnox appen