Lönehantering i Stockholm

Bokföring

Avstämningar, moms- och skattedekl, lön, reskontra, kvittohantering mm

Årsredovisning

Bokslutsdispositioner, K2, K3, kontakt revisor mm

Inkomstdeklaration

Deklaration för olika bolagsformer och privatpersoner.

Rapportering

Avstämda rapporter, egen tillgång via webben mm

Vi erbjuder lönehantering i Stockholm för alla slags arbetsgivare, fastighetsägare som har ansvar för anställda, företag, organisationer och ideella föreningar. Behöver ni hjälp med er lönehantering i Stockholm? I så fall kan vi hjälpa er. 

ViRedo är en redovisningsbyrå som finns i Stockholm och vi har arbetat med lönehantering i många år, och har full förståelse för att arbetsgivare – i mindre eller större firmor – har mycket annat att göra. Att administrera löner kan vara en börda för andra, men för oss är det ett lätt arbete.

Kompetens för lönehantering i Stockholm

Är det krångligt med administration för lönehantering? Det är säkert roligare saker som ni arbetar med än just lönehantering. Det förstår vi. Vi är en redovisningsbyrå som erbjuder våra tjänster för lönehantering i Stockholm. Vårt företag har arbetat med lönehantering ända sedan 2006 i Stockholm. Till en början hade vi flera kunder som var fastighetsägare. Vi har erbjudit bostadsrättsföreningar redovisning och bokslut, revisioner och bokföring.

Men under resans gång har vi breddat våra tjänster i takt med att kunderna har blivit allt fler. Eftersom vi alla som arbetar på vår redovisningsbyrå i Stockholm, är utbildade ekonomer, har vi både kompetensen och förståelsen för de ekonomiska processer som en lönehantering innebär.

I Stockholm, i innerstaden och förorter till Stockholm vänder vi oss till alla slags företag som behöver en kompetent redovisningsbyrå i Stockholm för sin lönehantering. Vi finns centralt i Stockholm, på Brahegatan 60, och tar emot våra kunder ifall ni vill hälsa på, se hur vi arbetar och diskutera hur vi kan hjälpa er med lönehantering i Stockholm.

När det kommer till lönehantering för ert bolag arbetar vi gärna steget före och kan erbjuda rådgivning och komma med rekommendationer för ert arbete. För oss är det viktigt att våra kunder ska lyckas och då kan vi ge bra tips och råd för att underlätta till exempel i lönehanteringssystemet, eller i redovisning et cetera.

Phone mockup av Fortnox appen

Vi arbetar digitalt

För att all lönehantering ska vara så transparent och enkelt för våra kunder som möjligt, arbetar vi digitalt med lönehanteringen. Vi använder oss av Fortnox och Visma för att alla våra kunder ska kunna se vad som sker, när lönerna är betalda och skatt är avdragen.

Det är ju så mycket mer än löner ska utbetalas, såsom sjukpenning, timlöner, semesterlöner, lönebesked som ska skickas ut till de anställda. Allt det har vi full kontroll över, kan alla regelverk som innefattar lönehanteringen i Stockholm.

Förutom lönehantering kan vi även erbjuda:

  • Lönebesked via app
  • Skattedeklaration
  • Semesterberäkningar
  • Rapportering för till exempel semesterskuldlista, kontrolluppgifter etc.
  • Hjälp vid arbetsbrist Rehabiliteringsplaner för anställda som är sjuka
  • Anställningsavtal
  • Medarbetarhandbok
  • Arbetsbeskrivningar
  • Sekretesspolicy
  • GDPR

 

Vi arbetar efter fasta månadspriser och vi kan anpassa våra tjänster efter vad ni behöver gällande er lönehantering i Stockholm. Ta gärna kontakt och berätta vad ni behöver när det kommer till er lönehantering.

Phone mockup av Fortnox appen