Redovisningsbyrå Stockholm

ViRedo är en helhetsleverantör av redovisningstjänster.

Bokföring

Avstämningar, moms- och skattedekl, lön, reskontra, kvittohantering mm

Årsredovisning

Bokslutsdispositioner, K2, K3, kontakt revisor mm

Inkomstdeklaration

Deklaration för olika bolagsformer och privatpersoner.

Rapportering

Avstämda rapporter, egen tillgång via webben mm

Behöver ni redovisningstjänster av en välrenommerad redovisningsbyrå i Stockholm? ViRedo finns i Stockholm och har arbetat under många år som redovisningsbyrå för företag, egenföretagare och bostadsrättsföreningar och har under årens lopp fått många nöjda kunder. 

Våra tjänster innefattar allt från koncernredovisning, till löpande bokföring och redovisningar samt lönehantering.  ViRedo sitter centralt på Brahegatan mitt i Stockholm och ni är alltid välkomna att besöka oss.

Ta gärna kontakt så berättar vi mer om hur vi arbetar!

Redovisningsbyrå i Stockholm – våra tjänster

Har ni en större organisation, eller är egenföretagare? Oavsett vilket, så finns möjligheten att lämna över all er bokföring och redovisning till oss. Varför inte fokusera på det som är ert företags viktigaste verksamhet?  Vi åtar oss att sköta om er redovisning. 

Om ni i ert företag hellre vill göra annat – det som ni är duktiga på – erbjuder ViRedo ekonomiska tjänster för  redovisning, lönehantering, bokföring och att ta hand om ekonomin i ert företag.

Tjänster när ni anlitar oss som er redovisningsbyrå i Stockholm:

  1. Bokföring av stort och smått – vi kan betala era fakturor och ansvarar för att de blir betalda i tid.
  2. Inkomstdeklarationer – vi sköter inkomstdeklarationer för ert bolag så att ni inte behöver oroa er över dem.
  3. Rapporter – vi gör alla era kvartals- och halvårsrapporter liksom bokslut.
  4. Årsredovisningar – det stora arbete med årsredovisning brukar vara något som många företag gruvar sig inför. ViRedo erbjuder oss även att utföra era årsredovisningar.
Phone mockup av Fortnox appen

ViRedo – digital redovisningsbyrå i Stockholm

Idag arbetar de allra flesta redovisningsbyråer digitalt. Det gör även vi på ViRedo.

Anlitar ni oss får ni ett tillgång till er redovisning precis när som helst och var som helst. Vi arbetar i Fortnox, som är ett molnbaserat bokföringsprogram. Det kan ni installera enkelt på mobilen och är mycket lätt att hantera och använda. I Fortnox kan ni snabbt se att någon av era fakturor är betalda och vilket datum som de ska betalas. Ni kan även se slutsumman för månaden och momsinbetalningar.

Vi arbetar alltid transparent

När vi arbetar med våra kunder arbetar vi transparent, effektivt och förenklat så att alla våra kunder får all den information som de önskar och när de behöver det.

Med oss som er redovisningsbyrå kommer ni att vara trygga med att bokföringen sker helt korrekt och i enlighet med god bokföringssed. Vi har god kontroll på alla lagar och regler som Skatteverket kräver gällande redovisning och bokföring.

Om ni önskar veta om ni får skatteåterbäring och om momsbetalningar, så är det bara att fråga oss. Vi skaffar oss all kontroll över ert företags ekonomi så att vi kan informera er om hur det ser ut och även ge förslag på förbättringsåtgärder.

ViRedos ekonomer är väl utbildade och erfarna

ViRedo har utbildade ekonomer som har en god erfarenhet av företagande och förstår våra kunders villkor väldigt väl. Vi förstår att man kan behöva få hjälp med att hålla reda på alla fakturor, intäkter och utgifter, och helst vill slippa alla kvitton. Om ni vill det, tar vi gärna hand om allt det åt er.

Ta kontakt så kan vi berätta mer!

Phone mockup av Fortnox appen