Redovisningsbyrå Stockholm

ViRedo är en helhetsleverantör av redovisningstjänster.

Bokföring

Avstämningar, moms- och skattedekl, lön, reskontra, kvittohantering mm

Årsredovisning

Bokslutsdispositioner, K2, K3, kontakt revisor mm

Inkomstdeklaration

Deklaration för olika bolagsformer och privatpersoner.

Rapportering

Avstämda rapporter, egen tillgång via webben mm

Letar ni efter en bra och pålitlig redovisningsbyrå i Stockholm? 

Vi är en välrenommerad redovisningsbyrå i Stockholm med flera nöjda kunder. Varför inte bli en nöjd kund du med till vår redovisningsbyrå i Stockholm? 

Bland våra kunder finner du både större firmor med koncernredovisningar som vi tar hand om, och mindre egenföretagare vars bokföring vi tar hand om.

I Stockholm, i såväl innerstaden som i Stockholms förorter erbjuder vi våra tjänster som er redovisningsbyrå i Stockholm. 

Så när du letar efter tjänster för redovisning, så sitter vi centralt på Brahegatan mitt i Stockholm. Du är alltid välkommen att besöka oss – ta gärna kontakt så kan vi berätta mer om hur vi arbetar!

Redovisningsbyrå i Stockholm – våra tjänster

Har ni en större organisation? Eller är du en egen företagare? Oavsett vilket så kan ni lämna över er bokföring och redovisning åt oss. Varför inte fokusera på det som är ert företags viktigaste verksamhet? Om ni känner er osäkra på administration, bokföring och redovisning kan ni överlåta det åt oss. Det som andra tycker är svårt, tycker vi är lätt. Kan man brinna för redovisning? Vi tycker ju att man kan det och vi brinner för att du ska få rätt redovisning när du behöver det.

Om du hellre vill göra annat, det som du är duktig på, så erbjuder vi det som vi är duktiga på; redovisning, bokföring och hantering av företagets ekonomi.

Tjänster när ni anlitar oss som er redovisningsbyrå i Stockholm:

  • Bokföring av stort och smått. Bli av med dina fakturor, både in- och utgående fakturor. Vi administrerar dem åt er.
  • Inkomstdeklarationer. När ni behöver redogöra för inkomster till ert bolag tar vi hand om det.
  • Rapporter. Såväl kvartals- och halvårsrapporter liksom bokslut ordnar vi åt er.
  • Årsredovisningar. Det stora arbete med årsredovisning brukar vara något som man gruvar sig inför. Det som för andra är jobbigt, är vad vi är erfarna och kunniga att göra.
Phone mockup av Fortnox appen

Vi arbetar digitalt med redovisning

Du vet väl om att de allra flesta redovisningsbyråer i Stockholm arbetar digitalt? Med oss får ni ett tillgång till er redovisning precis när som helst, var som helst. Vi arbetar i Fortnox, som är molnbaserat bokföringsprogram. Det kan du installera enkelt på din mobil som en app. Då kan du snabbt se om någon av dina fakturor är betalda eller vilket datum som den ska betalas. Du kan även se slutsumman för månaden och momsinbetalningar. När vi arbetar med våra kunder arbetar vi transparent, effektivt och förenklat för att våra kunder ska få all information som de önskar och när de önskar det.

Med oss som er redovisningsbyrå i Stockholm kommer du att vara trygg med att bokföringen är helt korrekt och i enlighet med god bokföringssed. Vi har god kontroll på alla lagar och regler från Skatteverket. Om du vill veta skatteåterbäring så har vi full kontroll även på det. Vill du veta om momsen är inbetald? Då är det bara att fråga oss.

Alla våra ekonomer är utbildade och erfarna

Vi som arbetar här är alla utbildade ekonomer och har med åren fått en god erfarenhet av företagande och förstår dina villkor väldigt väl. Vi förstår att som egenföretagare vill man få hjälp med att hålla reda på alla fakturor, inkomster och utgifter, och helst vill slippa alla kvitton. Om du ger dem till oss så håller vi reda på dem.

Ta kontakt så kan vi berätta mer!

Phone mockup av Fortnox appen